Robynz Wonen & Lifestyle

Robynz Wonen & Lifestyle is gevestigd in Workum aan de Merk (plein) in 3 monumentale panden met een poort (ingang) en binnentuin met veranda. Workum is een watersportstadje (11-steden) met aan de ene kant het IJsselmeer en aan de andere kant de Friese Meren met veel historische panden en het bekende Jopie Huisman Museum waar Robynz ambassadeur van is.

20 jaar geleden is Robynz begonnen met het concept wonen op een andere vernieuwde manier met compleet ingerichte stijlkamers geverfd in de mooie matte muurverven van Flamant. De winkel was en is nog steeds de voorloper van het huidige wonen. In de loop der jaren is deze alleen maar mooier geworden en bied een ruime keus in meubelen, raamdecoratie, woonaccessoires, bed-& badlinnen  van bekende – en onbekende (nieuwe) merken. Veel meubels worden onder eigen label geproduceerd met veel mogelijkheden en dus onderscheidend.

In 2010 is kleding en schoenen aan het totale lifestyleconcept toegevoegd met mooie merken als 10days, Isla Ibiza, Amor Lola, Transfer, Metelan, PlusValue en voor schoenen Moccio en Lanzami. Hoeden, shawls, sieraden en uurwerken van Davis waren al vanaf het begin (1991) in de winkel te vinden zodat de toevoeging van mooie kleding en schoenen naadloos aansloot bij het concept.

Van huis uit zijn ze bij Robynz interieur-ontwerper & stylist wat goed te zien is in de winkel. Bezoekers zijn iedere keer weer verbaasd en verrast door de toegepaste vernieuwingen en bijzondere samenstelling van collecties. Ieder jaar wordt er flink geinvesteerd in winkeluitstraling en collectiesamenstelling. De stijl van Robynz is tijdloos, stoer, sober, chic met een tikkeltje landelijk accent.

Het team van Robynz is vakkundig en goed opgeleid en kan u perfect adviseren m.b.t. de verbouwing/inrichting van uw woning en/of kantoor.

Informatiepunt Workum

VVV Kantoor Workum
Noard 17
8711 AA  Workum