Introductie nieuwe website workum.nl

Beste inwoners van Workum, ondernemers en winkeliers van Workum en gasten van Workum,

Hier treft u de geheel vernieuwde website Workum.nl aan. Deze website is een combinatie van verschillende websites. De oude websites Van Harte Workum en Workum.nl zijn samengevoegd tot één nieuwe website, bestemd voor iedereen (inwoners, ondernemers  en toeristen). De bedoeling is om alle informatie op één plek te verzamelen.

De werkgroep is meer dan 1,5 jaar bezig geweest op deze site te lanceren. Het zal voor iedereen wennen zijn om te vinden wat hij/zij zoekt. We zijn ook nog niet compleet ingevuld, maar we wilden voor de vakantie online gaan. De agenda is zoveel mogelijk up-to-date, maar aanvulling is nog steeds welkom op info@workum.nl en voor de toerist is er ook genoeg te vinden m.b.t. activiteiten en verblijf.

Wij zullen het zeer waarderen als er op- en/of aanmerkingen komen op de inhoud, wij zijn allen  vrijwilligers en staan open voor Tips en Tops

Het fotoarchief van de oude site workum.nl wordt in de loop der tijd overgezet naar de nieuwe site, maar dit heeft meer tijd nodig.  

Bent u niet zichtbaar op de website of klopt er iets niet laat het ons dan weten, dan proberen wij het zo goed mogelijk op te lossen. Wij blijven dan ook doorgegaan met het vullen, aanvullen en verbeteren van de site. Heeft u zich nog niet aangemeld?, dan kan dat nog steeds …

De verenigingen worden in het najaar apart benaderd om hun deelname aan de site aan te geven. Mocht u uw vereniging alvast aan willen melden, stuur ons dan alvast uw  emailadres.

Voor nu veel kijkplezier op onze nieuwe website http://www.workum.nl

Met vriendelijke groet en Voortdurend in beweging.
Werkgroep Website Workum 2.0