Rolpeal zoekt voor horeca nieuwe vrijwilligers

28 sep

Sportcentrum Rolpeal nodigt enthousiaste nieuwe vrijwilligers uit om zich toe te voegen aan het horecateam. En dan met name om de zaterdagmorgen en middag. Op de zaterdagochtend is het vooral koffieschenken aan de ouders/bekenden die komen kijken bij het jeugdvoetbal, volleybal en zwemles.

Gezellige drukte, maar nog geen hectiek. Zo rond het middaguur komen de eerste verzoeken voor een broodje kaas/ham, tosti en de diverse snacks en wordt het al een combinatie van bar en keuken, ’s Middags volgt het ene na het andere team na afloop van de wedstrijd in het sportcafé en wordt het snel gezellig met een hogere consumptie-afname dan ’s ochtends. Vanaf 17.00 volgt er versterking vanuit de vrijwilligerslijsten die door de voetbalvereniging worden aangeleverd, waarbij er per team om beurten vrijwilligers volgens een schema aan worden geleverd.

Bij volleybalwedstrijden komen er ook vrijwilligers van de schemalijsten van volleybal. Waar horecamedewerker Sybe vooral naar op zoek is, zijn vrijwilligers die ’s ochtends van 9 tot 13 of ’s middags van 13 tot 17 hun steentje bij willen dragen. Dit kan uiteraard iedere week, maar ook 1 per maand, 1 keer per kwartaal of anders. Je kan jezelf ook samen met een goede bekende aandragen, dat maakt het vrijwilligerswerk achter de bar nog gezelliger. Want gezellig werk is het zeker, waarbij je veel leuke contactmomenten hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk om je voor een van de andere dagen of andere functies aan te melden, want de Rolpeal is zeven dagen per week geopend.

Bij het aangaan van een vrijwilligersovereenkomst, heb je de keuze je vrijwilligersbijdrage naar één van de aangesloten verenigingen te doen of naar de stichting. Maar het is ook mogelijk om de vrijwilligersbijdrage naar eigen rekening te laten overmaken.

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met een vrijwilligersfunctie binnen de Rolpeal? Loop dan gerust ons sportcentrum binnen of neem contact op via mail info@rolpeal.nl of telefonisch 0515-541964

(Bron Friso)