Nieuwbouw Kindcentrum Workum

20 aug

Met groot enthousiasme bekijken de drie betrokken partijen, basisscholen De Pipegaal en It Finster en kinderopvang Kids First, de vorderingen van de nieuwbouw van Kindcentrum Workum.
Het is ondertussen goed zichtbaar hoe mooi het nieuwe gebouw er uit komt te zien. Ook binnen in het gebouw gaat de bouw voorspoedig, zo hebben de betrokken partijen op 2 juli kunnen zien tijdens een rondleiding door de nieuwbouw. De medewerkers hebben een indruk kunnen krijgen van hun nieuwe werkplek en waren hier erg enthousiast over.
Er wordt nog hard gewerkt aan de binnen en buitenkant van het gebouw en na de zomer zal er ook gestart  worden met het aanleggen van het natuurlijke schoolplein. Als de planning gehaald kan worden zal het gebouw na de herfstvakantie in gebruik genomen kunnen worden.
De drie betrokken partijen zijn ondertussen druk bezig met de voorbereidingen voor de verhuizing, en hebben zin om gezamenlijk deze nieuwe locatie te betrekken en de onderlinge samenwerking vorm te gaan geven. (Bron Friso)