Lampen bij ijsbaan gaan weer branden

18 okt

Op dinsdag, woensdag- en donderdagavond van 19 uur tot 21 uur gaan de lampen gedurende de maanden oktober tot en met maart op het ijsbaanterrein weer branden. Hiermee biedt Stichting Buitensporten de inwoners van Workum en omstreken de mogelijkheid om in de wintermaanden te kunnen sporten op het verlichte ijsbaanterrein.

Het is mogelijk dat je op een van de avonden de loopgroep, een bootcampgroep en/lof een paar MTB’ers treft, maar het terrein is dusdanig groot, dat er prima door meerderen gesport kan worden. Voel je dus welkom om zelf te gaan sporten tijdens deze avonden. Je kunt hardlopen, mountainbiken, voetballen, skateboarden en in de touwen van de survivalbaan hangen. De enige tegenprestatie die van je wordt verwacht is dat je lid bent van de IJsclub Workum. Nog geen lid?
Meld je aan via het aanmeldformulier op www.ijsclubworkum.nl en voor €  10 per jaar heb je een gezinslidmaatschap. Alle leden uit het gezin kunnen dan onbeperkt gebruik maken van het terrein. En dus ook met verlichting!
Bron  workumer krant FRISO