Patyna, locatie Nij Mariënacker

Over de locatie

In het mooie stadje Workum vindt u Nij Mariënacker, een modern woonzorgcentrum met een ruime en warme uitstraling. Nij Mariënacker ligt aan de rand van het centrum, wat betekent dat u kunt meegenieten van alles wat Workum te bieden heeft.

In Nij Mariënacker staat comfortabel wonen voorop. Er zijn 52 ruime en moderne appartementen. Alle appartementen hebben een aparte slaapkamer, een ruime badkamer en een keuken met koelkast. Sommige appartementen zijn voorzien van een balkon. In de prachtige tuin kunt u heerlijk zitten of een wandeling maken. Ook wordt er veel georganiseerd. Wij koken elke dag verse maaltijden en nodigen u en uw vrienden of familie graag uit om een hapje met ons mee te eten.

Aanleunwoningen

Zelfstandig wonen met goede zorg in de buurt? Dat kan in één van de aanleunwoningen bij Nij Mariënacker. Er zijn verschillende mogelijkheden. Lees hier meer over het wonen in een aanleunwoning.

Wat is er te doen?

We organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitjes. We horen graag wat u leuk vindt om te doen, want wij organiseren graag activiteiten, die aansluiten bij uw interesses.

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Uw aanspreekpunt

Als u bij ons komt wonen, dan heeft u een eigen contactpersoon. Hij of zij maakt u wegwijs in Nij Mariënacker en al uw zorgvragen kunt u aan hem of haar stellen. De eerst verantwoordelijke verzorgende is ook het aanspreekpunt voor uw verwanten.

Behandelteam Patyna

Voor specialistische zorg kunt u terecht bij het Behandelteam Patyna. Het behandelteam bestaat uit diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, (GZ-)psychologen, bewegingstherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Geestelijke verzorging

Soms kan het prettig zijn om met iemand te spreken over uw gevoelens en ervaringen. Iemand, die u de ruimte geeft om uw verhaal te vertellen. Met een geestelijk verzorger kunt u over uzelf en uw situatie praten. Voor geestelijke verzorging kunt u contact opnemen met Jenny Smit.

Workum.nl wordt mogelijk gemaakt door: