Havenrestaurant It Soal

Fans van de Franse keuken komen bij ons volledig aan hun trekken. Daarnaast vindt u bij ons specialiteiten uit de Griekse, Aziatische, Nederlandse, Afrikaanse en Marokkaanse keuken. In de zon zitten en met vrienden van de zomer genieten kunt u op onze zitplaatsen buiten. Onafhankelijk van het weer – in onze geklimatiseerde ruimtes geniet u van een optimale temperatuur.

Centraal gelegen restaurant met omvangrijke menukaart

De Franse keuken verbaast u met een omvangrijk aantal gerechten. De smakelijke schotels en drankjes overtuigen u zeker. Onze excellente delicatessen zijn bijzonder bekend vanwege de versheid en de bijzondere smaak van de producten. Echt enthousiaste reacties creëren onze lekkere chocolade, ons zalige toetje en ons verfrissende ijs, als tussendoortje of toetje. Komt u toch voor de lunch of voor het avondeten bij ons langs! Wij hebben gratis wifi, zodat u bij ons zonder problemen op internet kunt surfen. Een extra zone voor rokers is beschikbaar.

Een individuele voeding

Onze keuken respecteert ook een veganistische en vegetarische toebereiding van de gerechten en biedt niettemin een fantastische verscheidenheid. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze glutenvrije en lactosevrije gerechten evenwel genieten. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Welkom!

U kunt ons restaurant barrièrevrij bereiken. Met ons online-reserveringssysteem is het bespreken van een tafel echt eenvoudig. Wij accepteren betaalpas en contactloos betalen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contant betalen. Nu kunt elke dag bij ons langskomen.

Workum.nl wordt mogelijk gemaakt door: