Fidesta Noarderthus

In het hart van Workum, aan de sfeervolle hoofdstraat ‘t Noard, bevindt zich de kleinschalige woonzorgvoorziening Fidesta Noarderthús. Het dagelijkse gezicht van Fidesta Noarderthús wordt gevormd door het echtpaar Froukje en Leen van Poelje. Beiden geboren en getogen en volop actief in het dagelijkse leven in Workum, woonachtig in de directe nabijheid van Fidesta Noarderthús. Met jarenlange ervaring in het organiseren van goede & fertroude zorg, zorgen zij ervoor dat wat gewoon zou moeten zijn, ook gewoon wordt binnen Fidesta Noarderthús. 

Betrokkenheid tonen, verantwoordelijkheid nemen en oprechtheid, dat is waar zij voldoening uit halen bij het zorgen en ondersteunen van bewoners die onze (extra) zorg nodig hebben. Goede zorg leveren kun je niet alleen; samen met de vaste vertrouwde gezichten van het zorgteam wordt invulling gegeven aan goed wonen in Noarderthús. Een huiselijke omgeving, waar wij tijd nemen voor & met elkaar. Froukje en Leen realiseren zich dat zij gast zijn in het leven van onze bewoners. Samen vormen zij het dagelijkse fertroude gezicht van Fidesta Noarderthús. 

Fidesta Noarderthús hecht veel waarde aan familie en vrienden van onze bewoners. Je bent als partner, kind, kleinkind, familielid of vriend(in) altijd welkom in Fidesta Noarderthús. Wonen in Fidesta Noarderthús betekent persoonlijke aandacht & zorg dichtbij. Fidesta Noarderthús; een betrouwbaar en veilig adres aan ‘t Noard 

Fidesta Noarderthús heeft 10 twee-kamer appartementen tussen de 60mtot 65m2. In de appartementen kunt u zelfstandig wonen met de zekerheid van de professionele zorg van de Fidesta Noarderthús medewerkers. De appartementen zijn geschikt voor zowel individuele bewoning, als voor echtparen en hebben een woonkamer, keuken en aparte slaapkamer met een ruime douche en toilet. Bij de appartementen hoort het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte.

Workum.nl wordt mogelijk gemaakt door: