Stedspolle, Cafetaria & Lunchroom

OVER ONS

Mensen verwennen met een bourgondische maaltijd, lekkere hapjes of verse taart:  het is altijd mijn lust en mijn leven geweest. Na een loopbaan in de zorg heb ik jarenlang in een cafetaria en (als kok) in een restaurant gewerkt.

Al langer was het mijn droom om voor mezelf te beginnen. Toen ik tegen de Stedspolle aanliep, was ik direct verkocht: een prachtige ontmoetingsplek om samen te genieten van een heerlijke lunch of een snack. Het plan was om op 1 april 2020 open te gaan, de coronacrisis zorgde helaas voor vertraging.

Bij de pakken neerzitten is niks voor mij! We hebben de schouders eronder gezet en de tijd gebruikt om de, aanvankelijk later geplande verbouwing, naar voren te schuiven en de lunchroom direct naar onze inzichten in te delen.

Bestellen kan aan de balie, maar het kan ook telefonisch.

CATERING
Heb je een lekkere en verse lunch nodig voor vergadering, familiemeeting, huwelijk of verjaardag? Wij helpen je graag! Ook voor uitvaarten verzorgen wij sandwiches, lunches en maaltijden.  Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

FOODTRUCK
Bedrijfsfeest, festivalbruiloft of event? Wij komen graag langs met onze foodtruck om jouw gasten te verwennen met vers gesneden frites, hamburgers, tosti’s, milkshakes en ijs. Neem gerust contact op en vertel ons wat jouw wensen zijn!

Corry

Informatiepunt Workum

VVV Kantoor Workum
Noard 17
8711 AA  Workum