De Koffiebar: El Cafetín

De Koffiebar: El Cafetín

Aan het centrale plein in Workum in Friesland is sinds mei 2020 mijn koffiebar te vinden. Hier bent u van harte welkom om te genieten van één van de met liefde gemaakte koffies en een heerlijk stuk taart. Natuurlijk is er ook thee of chai latte voor diegenen die dat liever drinken. De producten die ik gebruik, zijn net als bij de espresso mobiel vers, eerlijk en biologisch. 

Beleving & sfeer

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en de beleving van onze klanten. Een koffie drinken bij El Cafetín betekent genieten van het moment, het proeven van de sfeer en het delen van ervaringen. Dit kan zowel binnen in de knusse koffiebar als buiten op het ruimtelijke terras.

De Espresso Mobiel inhuren

El Cafetín komt graag bij u langs om op locatie espresso en andere koffiespecialiteiten te verzorgen. U kunt de originele Piaggio Ape met gecertificeerde barista als eyecatcher zowel binnen als buiten inzetten voor alle soorten events, zoals:

  • Bruiloften
  • Verjaardagen
  • Familiedagen
  • Bedrijfsevenementen

De Piaggio met één barista zet ongeveer 100 consumpties per uur. Afhankelijk van het evenement kan een tweede barista worden ingezet. Indien gewenst kan ook worden meegedacht over decoratie en verlichting.

Wij hopen u snel te zien en vinden het erg leuk als u een review achterlaat of uw ervaring deelt op social media. Hasta pronto in Workum!

Informatiepunt Workum

VVV Kantoor Workum
Noard 17
8711 AA  Workum