Core en More Surfshop en Kite reparatie

Kitesurf Shop Core n More

Welkom bij Core n More surfshop. De kitesurfshop van het noorden! Bij Core n More kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan kitesurf, wingsurf en kitefoil artikelen van de populairste merken zoals o.a. Core KitesMystic & North Kiteboarding.

Er werken bij Core ‘n More Kitesurf shop fanatieke kitesurfers die je graag een stap verder helpen bij al jouw vragen over kitesurfen. Zo kunnen wij je altijd helpen bij het kopen van de juiste kite door middel van professioneel advies. Dit doen we online en in de kitesurf winkel in Workum, aan één van de bekendste kitesurf spots van Nederland.

Waarom kiezen voor Core ‘n More

Wil je een kitesurf materiaal kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want wij zijn specialisten op het gebied van alles wat met kitesurfen te maken heeft. Daarnaast mogen wij ons dé specialist van Nederland op het gebied van CORE kites noemen. Wij kunnen je alles vertellen over de kitesurf kites van CORE en beschikken over de beste service!

Naast dat we je kunnen helpen bij de keuze voor jouw nieuwe kite hebben we nog veel meer kitesurf producten. Zo hebben we een grote collectie kiteboardskite barswetsuits en kitesurf accessoires als spareparts en Surf Ears.

Informatiepunt Workum

VVV Kantoor Workum
Noard 17
8711 AA  Workum